Hannu Rytilä

Kaikki blogit puheenaiheesta Virkkunen

Kokoomus taitaa mielikuvamarkkinoinnin median tuella

Hesari kertoi tänään kansalaisten suhtautumisesta eri puolueiden toimintaan. Kyselyn tulos ei ollut ainakaan minulle minkäänlainen yllätys.

Hallituspuolueiden suosio on laskenut selvästi viimeisten parin vuoden aikana. Samaan aikaan oppositiopuolueiden toiminnan hyväksyntä on selvästi lisääntynyt. Se toki ei ole mikään yllätys, se on "käsin kosketeltavaa" todellisuutta ilman kyselyjäkin.

Kuntajohtajilta täystyrmäys hallituksen kuntauudistukselle

Kunnan- ja kaupunginjohtajat antavat Helsingin Sanomien kyselyssä murskaavan arvion hallituksen kunta

Henna Virkkunen haluaa tuhota nyt tieverkon!

Uusi liikenneministeri Henna Virkkunen on ilmoittanut, että hallituksen päättämä 100 miljoonan euron ylimääräinen tierahojen leikkaus toteutetaan niin, että niistä on mahdollisimman vähän haittaa.

Virkkusen puheet ovat harvinaisen ristiriitaisia, sillä samaan aikaan hän esittää, että vähäliikenteisempien teiden korjaamisesta voitaisiin luopua! Vain päätiet pidettäisiin jonkinlaisessa kunnossa.

Stubbia ja Risikkoa ja Virkkusta odotellaan

Petteri Orpon päätettyä kieltäytyä kunniasta. Alkaa näyttää siltä, että miehistä Jan Vapaavuoren haastajaa halajavien mahdollisuudeksi jäisi Alexander Stubb.  Naisten puolelta Henna Virkkusen ja Paula Risikon kantaa vielä odotellaan, mutta riittääkö rohkeus?  Jos vetoa lyötäisiin niin kisaan lähtee enemmin Risikko  kuin Virkkunen. Kokoomuksen kannalta pirteä puheenjohtajakisa olisi vain hyvä asia. Olisi puolueen kannalta haitallista, jos valinnasta jäisi kabinettisopimuksen maku ja puoluekokous olisi vain jonkinlainen iltajuhlan laajennus.

Hyvistä ehdokkaista on hankala valita

Nyt näyttäisi siltä, että Kokoomuksen johtoon tulisi valita nainen.  Jos Henna Virkkusella olisi Paula Risikon kaltainen profiili poliitikkona  ja ulosanti, niin valinnan näin katsomosta katsoen tulisi olla selvän. Mutta katsomostahan Kokoomuksen puheenjohtajaa ei valita valinnan tekevät puoluekokousedustajat.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä