Hannu Rytilä

US-bannigallup

Monet aktiiviset kirjoittajat ovat saaneet banneja US-blogiin joko toimituksen tai yksittäisen kirjoittajan taholta. Te, jotka olette vielä US:n mielestä eläviä nimimerkkejä, voitte kommentoida tähän. Kertokaapa ketkä ovat teitä bannanneet ja mielestänne miksi. Sana on Vapaa! Minä en bannaa ketään.

 

Kaipaan seuraavia nimimerkkejä, joista useimmat ovat myös eläviä ihmisiä: Markus Lehtipuu, Henri Lentonen, Arto Lauri, Hemmo Koskiniemi. Terv. blogisti, jonka Lahtelainen blogisti bannasi.

Tätä blogiavausta kannattavat seuraavat nimimerkit joita ei ole olemassakaan:

Pekka Tonnikalala

Pekka Kampelala

Pekka Rautakalala

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (82 kommenttia)

Citycani *

No kun otit puheeksi just kun asian havaitsin; olen _ilmeisesti nimimerkki Orvokki Pellisen bannilistalla?

Siis näkyy tännepäin siten, että ko. avaajan viestin ja kaikkien sitä seuranneiden tekstien vastaa-sarake näkyy tänne yliviivattuna, ja 'kirjoita uusi kommentti' -laatikon kohdalla lukeekin "Et voi kirjoittaa kommenttia tähän blogiin tällä hetkellä."

Mitään erityistä yhteenottoa en kuitenkaan ainakaan muista hänen kanssaan olleen. Ehkä se on blogannut minut ns. ennaltaehkäisevästi tai jotain? ;)

Hannu Rytilä

Näin tämä juuri menee. Alkuperäinen avaaja ei halua lukea ja jakaa tekstejäsi. Ihan niin kuin Pekka Siikalan ja minun välillä. Tämä on silkkaa yksipuolista sensuuria.

Tämä on isompi asia kuin äkkiseltään ymmärrätkään. Jokainen blogisti päätoimittajaa myöten saa luvan ottaa kantaa aiheeseen sinua kuulematta.

Citycani *

No enpä nyt tiedä... jos Pellinen ei kaipaa tekstejäni, olkoon kaipaamatta.

Ja jos minulla on jotain tod. tähdellistä sanottavaa jostain hänen avauksestaan (ei hirveän todennäköistä, mutta toki mahdollista), teen siitä sitten oman blogiavaukseni - johon Pellinenkin edelleen saisi kommentoida, kuten kaikki muutkin...

Ei tuo minulta mitään yöunia vie, kunhan kesti hetken, ennen kuin tajusin, että kyse taitaa olla just tosta henk. koht. bannauksesta. ;)

Jos nyt jotain parannusta asiaan haluaisi miettiä, niin sitten ehkä sen, että kunkin bannilistat ois julkisia, eli blogaajan profiilista, tai vaikka jokaisen blogauksen vierestä näkisi iisisti, kuka kenenkin bannilistoilla keikkuu?

Hannu Rytilä

Citykani.

Pitäisikö sinun tekstisi heittää roskikseen sinulta kysymättä? Jos näin näin tapahtuisi, eikö sinua vähän vituttaisi?

Kysypäpä Markus Lehtipuulta miltä tuntuu kun koko pitkä blogihistoria heitetetään roskikseen noin vain? Aika törkeää, vaikka toimitus omistaa nettisaitin. Näin ei pitäisi voida kohdella eläviä ihmisiä.

Citycani *

Hannu, tämä on vain yksi blogialusta netissä, ei sen enempää, eikä vähempää.

Jos haluat olla varma, että tekstisi ja niiden kommentit säilyvät, ota ne omalle koneellesi talteen.

Ja jos sinut blogataan koko saitilta, siirry toisaalle. Niitä toisiakin saitteja kyllä löytyy, usko pois.

Ei tämä ole elämää suurempi kysymys, vaikka joskus joistain siltä ilmeisesti tuntuukin...

Silti, toi itse kunkin ennaltasensuurilistan pitäminen julkisena ei olisi ihan pöllö idis sekään...

Hannu Rytilä

Sori Citykani. Et ymmärrä. Ajattelepa kirjailijaa jonka koko painos poltetaan noin vain. Se ei tunnu hyvältä. Vaikka tämä alusta ei maksa kirjoittajalleen mitään, vitutuksen taso on paha jos koko tuotanto pyyhitään pois noin vain. Bitit sinänsä eivät maksa yhtään mitään. Ei kustantajalle eikä kirjoittajalle.

Pertti Metsä

Olet varmaan nauranut nimimerkki Pervokki Olliselle, naiseksi naamioituneet persumiehet eivät kestä, jos heille nauretaan. Tulee bänni, vaikka et ole koskaan hänen blogiin kirjoittanut.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Entäs se poika (PS) nimeltä Heli Maarit Hannele, nainen ja isä, nettihenkkareineen ? Ei ole bännäilijä...

Jouni Haimi

No aika typerä kirjoitus koska viisasihminen osaa antaa asioiden olla olisko jo kolmas kirjoitus kun tuosta pekan bannauksesta

Hannu Rytilä

Kirjoituksen typeryyden päättävät muutkin kuin sinä. Lukekaa ja kommentoikaa vapaasti Te kaikki!

Hannu Rytilä

Jouni, en ole yksin tässä tilanteessa. Pekka Siikala ja tapio oksanen, Nurmijärvi ovat joko

a) Toimituksen lellikkejä

b) Toimituksessa työkseen duunissa hämmentämässä soppaa.

c) Vilpittömiä ihmisiä.

Vaihtoenhdossa c) minä olen väärässä ja auon päätäni aiheettomasti. Silloin minä pyydän anteeksi aiheettomia epäilyksiäni. US-blogistit saavat silloin rauhassa nostella kulmakarvojaan. Että mikä blogisti Hannu Rytilä, idiootti. Hyväksyn sen, jos aihetta on.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Te olette varmaan kaikki kolme sekä a), b) että c) tai jotain niistä. Kysymys on siitä, mitä sattumia sopasta löytyy. Kertoisit vaikka IT-yrittäjän arjesta. Kaikki ovat tehneet jotain Nokialle, mutta eivät ne voi ihan kaikkia ampua.

Hannu Rytilä

Jouni Snellman.

En kerro IT-yrittäjän arjesta, koska en ole enää sellainen. Lopetin firmani vuodenvaihteessa sähköyliherkkyyden takia. Lue blogiavaukseni

http://pcasentaja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/48514-r...

Aihe koskee sinuakin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

No niin siinä näit. Älä jää tuleen makaamaan : D

Ville Karppinen

Onhan tämä hieman hämmentävää. US vain tarjoaa pohjan blogin perustamiseen, joten kai sitä blogia voi hallinnoida (lain sallimissa rajoissa) miten haluaa? Ja jos Pekka ei syystä x halua sinun juttujasi blogissansa olevan, niin miten muuten asiaan voi vaikuttaa kuin bannaamalla?

Ja blogi on toki mahdollisuus perustaa muuallekin, jos US:n linja ei ole tarpeeksi miellyttävä.

Hannu Rytilä

Pekka Ahvenla ei omista tätä blogialustaa sen kummemmin kuin minäkään.

Ville Karppinen

Liittyikö tuo millään tasolla kommenttiini ja oliko se edes tarkoitus? Ei kyse ole omistamisesta, vaan ehkä enemmänkin idea on verrannollinen vuokraamiseen. US "vuokraa" blogitilaa blogaajille vastineeksi siitä, että he tuottavat sisältöä US:n puheenvuoroon - tietenkin sillä erolla, ettei ole pakko kirjoittaa jos ei halua.

Siikala on siis "vuokrannut" US:lta palstan, eikä hänen tarvitse päästää sinua sinne sisälle yhtään sen enempää, kuin hänen tarvitsisi päästää sinua sisälle vuokra-asuntoonsakaan.

Hannu Rytilä

Pekka Siikala saa bannata minut ja sen hän on tehnytkin. Se on OK, koska olen ollut ärhäkkä ja hän on ärsyyntynyt siitä. Pekka ilmoitti tekevänsä pysyvän bannin. Toki hän saa tehdä sen. Minä voin kuitenkin vastata kahdella tavalla:

-Avamalla oman uuden blogikirjoituksen omalla nimelläni.
-Avaamalla uuden nimimerkin esimerkiksi nimellä Pekka Rapumertala.

Oma nimi on parempi. Sinun, Pekka Siikala kannattaisi siis poistaa turhat bannit. Sama koskee Toimitusta. Kaipaan Markus Lehtipuuta. Hänet kannattaisi vapauttaa bannista jos aiomme olla aidossa keskusteluympäristössä. Mielestäni pelkästään Suomen kieli pitää huolta siitä, että täällä pyörii vain suht' asiallisia tyyppejä.

Hannu Rytilä

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Miksi sitten Siikala esiintyy kuin omistaisi koko internetin? Se ei voi olla vain asiantuntemattomuutta. Jos tuntee Herlinit ja kahvittelee Uuden Suomen toimistossa, ei sillä vielä Putiniksi tule. Tapio Oksanen on - tai toivottavasti oli - samanlainen surkea namesdropper.

Käyttäjän dekooderi kuva
Taavi Haukivirta

Banneihin en ota kantaa, mutta sisällön tuhoaminen varoituksetta on tökeröä. Sisältönsä tallentamatta jättäminen omalle koneelle taas on pelkästään tyhmää.

tapio oksanen

Haukivirta

Oletko rakastunut sisältöihisi? Oma "sisältöni" ei kiinnosta kolmen pennin vertaa.

Käyttäjän dekooderi kuva
Taavi Haukivirta

Markus Lehtipuun uutteruuden, vahvojen mielipiteiden ja todellisuuden tuolla puolen hengailevien kirjoitusten perusteella olettaisin hänen tarkoittaneen ne kaikkien nähtäville ja keskusteltaviksi, enkä siis lainkaan ihmettelisi jos Lehtipuu olisikin vähintään hiiren heittänyt seinään kun vuosia vuodatetut sydänveret ovatkin joutaneet viemäriin. Tietääkseni Jussi Halla-ahokin kokosi kirjan blogikirjoituksistaan.

Itsehän en edes tiedä sitä oliko Lehtipuu tosiaan niin naiivi ettei pitänyt arkistoa omalla koneellaan vaan vuodatti kaiken nettiin, mutta materiaalin tuhoamista on käytetty täällä argumenttina viimeaikaisia bannejä vastaan, johon otin kantaa. Tämä alusta on nuori ja ylläpitoakin saattaa joskus "lapsettaa".

Käyttäjän Blackjack kuva
Jaakko Mäki

Olen samaa mieltä, ja tuskin se ketään muutakaan kiinnostaa.. Zing!

(Vitsi vitsinä, okei? Tuo oli niin taidokkaasti valmiiksi aseteltu että oli pakko vastata:)

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Tuohon jälkimmäiseen T.O., uskotaan ja siltä näyttää...

Simo Leppä

Tapio:

Valehtelet.
Et vastaa kysymyksiin, tai perustele väitteitäsi mitenkään kun sinulle esittää vastaväitteitä.

Älä siis lässytä.

Simo Leppä

Oksanen
"Oma "sisältöni" ei kiinnosta kolmen pennin vertaa."

Sen kyllä huomaa.....

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Ещё раз, ещё раз, ещё много много раз... : D

Vilho Juntunen

Kuinka moni on joutunut Putkisen blogin kommentointikieltoon? Minä ainakin.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Olen hänen kanssaan monessa asiassa täsmälleen samoilla linjoilla. Ilman teikäläisiä shoppaisimme Muurmannissa eikä Myyrmannissa.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Silloin, kun oli vain poisto ja ennakkohyväksyntä, Putkinen jätti hyväksymättä, kun kirjoitin mm. Zbigniew Brzezinski n näkemyksiä Afganistan in lähihistoriasta.

On se kumma, kun ei edes Z.B. n haastattelu kelvannut ja kun ei edes muut faktat kelpaa.

Tästä tulee varmaan bannaus sinne Putkisen puheenvuoroon, se olisi ikävää.

Tapani Savolahti

Käsittämätöntä homovihaa vuoden 2012 Suomessa — Touko Apajalahti

Onko tämä kirjoitus poistettu- vai onko vain minut bannattu ?

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

"Ceterum censeo Carthaginem esse delendam"

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Katos katos Kämäräisen poika on surffaillut internetissä. Terveisiä vaan!

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Löytyy myäs Asterixista.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Helena Kamula

Nimimerkki Tapio Oksanen pannasi minut,vain sen vuoksi, että hävisi väittelyn, hyvään peukkuaikaan 34-1. Yksittäisten blokkaajien pannit kestän, mutta sen että Us on estänyt esiintymisen omalla nimellä jo lähes 6vk. on sietämätöntä. Tästä ei ole annettu mitään muuta tietoa,kuin ilmoitus."Käyttäjätilisi on suljettu"!
Olen lähettänyt sähköpostia toimitukselle, ainakin 3:ti-ei vastausta?
Olisi kohtuullista ilmoittaa panninkesto, ei kait se voine olla elinkautinen. Toimituksen toimesta on poistettu toistaiseksi, yksi epäonnistunut kommentti 07.12.2011.
Nyt olen käyttänyt tätä sihteeritoimintoa kiertotienä!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Keitä sille kahvit tai jotain, en minä tiedä. Niin siis onko toimitus vastannut sähköposteihisi vai ei?

Helena Kamula

Ei yhteenkään! Ainut viesti on. Käyttäjätilisi on suljettu! Ei syytä, eikä kestoa, pyynnöstäni huolimatta suostuta kertomaan?!

Hannu Rytilä

tapio oksanen kirjoitetaan pienillä kirjaimilla.

"Nyt olen käyttänyt tätä sihteeritoimintoa kiertotienä!"

Kirjoittelua tänne ei voi kokonaan estää. Jotkut omalla nimellään esiintyvät ihmiset haluaisivat tehdä sen omalla nimellään ja turhautuvat kun toimitus bannaa. Se on väärin.

Käyttäjän laaksonenteemu kuva
Teemu Laaksonen

Heh pian on Siikala yksin blogissaan

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Sekö mielestäsi riittää? Осторожно, товарищи.

tapio oksanen
Jyri Terttu

Siikala bannasi kun ei kestänyt vääriä mielipiteitä. Näin on näköjään käynyt monille muillekin.

Simo Leppä

Joo, tapaus Rytilä on hieman oma lukunsa.
Siikala (luultavasti) bannasi Rytilän, koska mikään viesti ei liittynyt itse aiheeseen.
Rytilä vaan tilitti, kuinka eniro ei tunne Siikalaa.

Noihin Hannun mainitsemiin bannattuihin en muihin sano juuta tai jaata, mutta Lentonen & Lauri saivat poistua jatkuvien ja todella räikeiden sääntörikkomusten vuoksi.
Jos joku haluaa keskustella, saa kysyä ihan vapaasti.

Hannu Rytilä

Simo.

Pekka kiersi taitavasti Eniro-kysymyksen jota ei edes kysytty. Totesin vain, että Eniron hakukone ei löydä henkilöä Pekka Siikala, Lahti. Sen sijaan Kaupparekisteri löysi lopettaneen yrityksen nimellä Pekka Siikala, Orimattila. Siinä mielessä Pekka Siikala tuntuu olevan todellinen henkilö.
Henkilö joka vaihtaa puoluetta useammin kuin toiset paitaa. Keskusta, vihreät, sitoutumaton, Vihreät. Nyt hän tuntuu olevat RKP, koska hän on puolustanut niin kiihkeästi presidenttiehdokas Eva Biaudtia blogeissaan.

Pekka Bannasi minut kun osuin liian monta kertaa ärsytyspisteeseen, huomasin sen kyllä.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Mistä tiedämme, että sinä olet Hannu Rytilä? Se, että tuo nimi löytyy Enirosta ei tarkoita sitä, että SINÄ olisit Hannu Rytilä.

Hannu Rytilä

Veikko.

Minut löytää Eniron hakukoneesta. Minulle voi vaikka soittaa tai tulla kylään. Pekka Siikala, Lahti -nimistä henkilöä ei löydy.

Voin näyttää henkilötodistukseni ja sinä voit tulla selkäni taakse katsomaan livenä kun kirjoitan kommentteja tähän blogiin omalla nimimerkilläni. Riittääkö se todistukseksi Veikko?

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Ei riitä.

Olet voinut väärentää henkilöllisyystodistuksesi

Rytilä:"....livenä kun kirjoitan kommentteja tähän blogiin omalla nimimerkilläni"

Hahaa, kiinni jäit! Kerrot kirjoittavasi nimimerkillä. ;)

Hannu Rytilä

Veikko.

Sinulle ei siis riitä mikään todistukseksi. Oma nimeni ja nimimerkkini ovat samoin kirjoitettuja. Nimeni on Hannu Rytilä ja nimimerkkini on Hannu Rytilä. Pyydän anteeksi kahden täyskaimani puolesta että minut sekoitetaan heihin. Minä olen se, joka asuu Helsingissä Kaksostentiellä.

Veikko, voit tarkastaa yhteystietoni vaikkapa Enirosta.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Todiste riittää todisteeksi. Nyt pitäisi luottaa sinun sanaasi.

Simo Leppä

Hannu:

"Pekka Bannasi minut kun osuin liian monta kertaa ärsytyspisteeseen, huomasin sen kyllä."

Sinun kommenttejasi Siikalan blogissa:

"Kyllä sinä Pekka olisit sen verran kestänyt viinanhuuruista yleisöä, joka telkkarissa näytti olevan kuta kuinkin selvin päin."

"Myötähäpeä voisi ajaa US-blogeista myös Pekka Siikalan, jota ei löydy julkisista hakukoneista. Ainakaan osoitteella Joutjärvi, Lahti"

"Ei Pekan tarvitse rauhoittua. Pekka on Pekka. Vai onko hän Pekka? Kysy Enirolta."

Blogissa oli otsikkona:

Myötähäpeä ajoi minut television äärestä - Soinin tyhjyys paljastui lopullisesti

Miten liittyi aiheeseen?

Ilkka Järvelä

Bannatuista kaipaan Mikko Mäkistä ja Merja Heikkaa. Kun Merjalta joku aikaa sitten kysyin että josko koittaisi kirjautua paikalle, kenties banni on jo lauennut? Merja vastaisi ettei vois vähempää kiinnostaa.

Huusko suututtaa tommoset oikeasti mielenkiintoiset ja persoonalliset kirjoittajat. Ei tämä paikka ansaitse heidän kirjoituksia.

tapio oksanen

Huusko tekee työtään, joten ininät pois!

Pertti Metsä

Ottaa se miehuuden päälle, kun kuusikymppinen uskonnollinen nainen on kiinnostavampi persoona kuin Nukarin Arko.

Ilkka Järvelä

Oksanen mikäs se sinä oot mulle huomauttelemaan kirjoituksistani. Onko sulla siihen Huuskon valtuutus vai? Huuskon toiminnan tuloksena tänne jää tollaisia täysin näköalattomia päänaukojia kuten Oksanen kun taas mielenkiintoisia kirjoittajia poistellaan.

olli wartiainen

Tapsa itse bannaa ihmiset joille ei pysty vastaamaan, joten ko. herralla ei ole varaa sanoa mitään.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Heikka kertoi muistaakseni itse haluavansa lähteä täältä ja hannkki bannit omasta tahdostaan.

Ilkka Järvelä

Olen jutellut Merjan kanssa asiasta kahden kesken. Merjan oma kertomus ei tue Veikko Sorvaniemen tulkintaa taikka muisteloa.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

On mahdollista, että muistan väärin.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Kyllä M. Heikka teki ihan itsekin lähdön ja kun teki peräti kuvan kanssa paluun ja kiitin, niin hää poisti kuvan ja sanoi yrittävänsä nettipersoonansa lopettaa. Ajan kulumista tähän valitteli. Hällä oli mielenkiintoisia kirjoituksia.

Käyttäjän joonaskiminki kuva
Joonas Kiminki

Tilastotietoa ylläpidon puolelta:

  • Blogipalvelussa on aavistuksen verran vajaa 8000 aktiivista käyttäjätunnusta
  • 29 eri käyttäjää on estänyt vähintään yhden käyttäjän kommentoinnin blogissaan
  • Eniten kieltoja asettanut käyttäjä on estänyt yhteensä 11 eri käyttäjän kirjoitukset
  • Yhteensä kieltoja on asetettu 89 kappaletta
Ilkka Järvelä

Olisit kertonut siitäkin montako käyttäjää ylläpito on bannannut.

Ja monelleko niistä bannaus on pysyvä (Lehtipuu, Kamula ?) ja monelleko parin päivän penalty jonka jälkeen suunsoitto jatkuu aivan kuten ennenkin (Tapio Oksanen).

Käyttäjän joonaskiminki kuva
Joonas Kiminki

Hei,

Tuollaista dataa ei tietokannassa ole, joten en tiedä vastauksia kysymyksiisi.

Hannu Rytilä

Joonas, tuo on tapa kiertää asian ydin: Olette bannanneet eläviä, omalla nimellään kirjoittavia ihmisiä ilman että he edes tietävät, milloin banni päättyy vai päättyykö se koskaan.

Se on moraaliltaan alhaista toimintaa.

Hannu Rytilä

Ilkka, tapio oksanen kirjoitetaan pienillä kirjaimilla, mikä osaltaan osoittaa sen nimimerkiksi. Erisnimet kirjoitetaan suomen kieliopin mukasan isolla kirjaimella.

Käyttäjän joonaskiminki kuva
Joonas Kiminki

Olette bannanneet eläviä, omalla nimellään kirjoittavia ihmisiä ilman että he edes tietävät, milloin banni päättyy vai päättyykö se koskaan.

Olen valitettavasti väärä henkilö auttamaan asiassa. En työskentele toimituksessa enkä tiedä banniasioista kuin yleisellä tasolla.

tapio oksanen

Rytilä

"suomen kieliopin mukasan isolla kirjaimella."

Erinomaista suomenkieltä.

Hannu Rytilä

Hups, tein kirjoitusvirheen. Nimimerkkisi kirjoitusvirhe on systemaattinen, mikä ei ole ihme koska epähenkilöä ei kuulukaan kirjoittaa isolla kirjaimella.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Tämä 8000 oli minulle tärkeä tieto. Kiitos siitä.

Tommi Mäkinen

Lauri Gröhnin ilmastouskontoa ei saa haukkua! siitä tulee bannia..

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Useimmissa - ei suinkaan kaikisssa - toimituksen bannaamissa on sellainen typeryyyden ilmentymä, etteivät he edes näe mitä väärää ovat tehneet. Kun pitäsi sanoa: "olen pahoillani, mokasin" niin sen sijaan haukutaan milloin ketäkin ja omat mokat kaadetaan toisten niskaan. Melkoisen epäkypsää.

Käyttäjän mctimo kuva
Timo Korpelainen

Mä olen ehdonalaisessa Pekan (Siikala) blogiin, banni ei ollu kuin muutaman päivän, nyt saa taas kommentoida, se on ihan ok.

Mutta Tapio Oksanen on pitkävihainen, ei vieläkään edes ehdonalaiseen...tais tulla ikuinen + 2 viikkoo vielä päälle

No, kyllä mä pärjään ilman Tappion blogin kommmentointiakin, otan sen bannin lähinnä "voittona".

Kun sanat eivät riitä kertomaan niin otetaan banni avuksi, ja kadulla nyrkit. Ja varmaan parempi se banni kuin nyrkit, Tappiohan on väkivaltakulttuurin edustaja ja harjoittaja.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Minut on bannannut vain Katriina Kajannes, eikä sekään banni taida olla enää voimassa. Siikala sallii minun kommentoida blogiaan, mutta on ilmoittanut, ettei keskustele kanssani. Lisäksi toimitus on poistanut yhden kommenttini, jossa totesin erään henkilön kommenttien olevan typeriä. Siinäpä minun bannitilastot, eli mielestäni ihan hyvä tilanne.

Ilkka Järvelä

Minusta tuo kirjoittajan esto-toiminto pitäisi toteuttaa niin että jos estät jonkun kirjoitukset omassa blogissasi niin silloin olisit myös itse estettynä kyseisen henkilön blogiin. En tajua miksi Siikala tulee tänne keskustelemaan yhtään mitään kun ei itsekään päästä Rytilää omaan blogiinsa. Rytilää ei varmaankaan haittaa Siikalan satuilut täällä mutta silti.

Hannu Rytilä

Ilkka, tuo onkin hyvä ehdotus.

Minua ei Pekan jutut haittaa. Kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Tuo olisi tervetullut lisä, jos tätä nykymeininkiä halutaan kehittää.

Hannu Rytilä

Peukut saisivat tulla takaisin, olen tätä mieltä. Suosittele-nappula on jo osoittanut hyödyttömyytensä.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Samaa mieltä. Peukut takaisin.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Hoho. Nettiadressi tuo yhteiskunnallisen vaikuttamisen väkevin ase.

Käyttäjän dekooderi kuva
Taavi Haukivirta

Huvittaa tuo länkytys nimimerkeistä, ikäänkuin oman nimensä ja naamansa liittäminen ajatustensa oheen tekisi jalostamattomista mielipiteistä päteviä, tai vastavuoroisesti niiden poisjättäminen jotenkin laskisi esitettyjen ajatusten arvoa tai eheyttä.

Toimituksen poiminnat