Hannu Rytilä

Pekka Siikala, avasit mainion blogokirjoituksen.

Kommenttisi:

 

"En.

2Tässä on kysymys paljon laajemmasta aiheesta ja asiasta kuin Rytilän höpötyksistä. Rytilä vain jäällen kerran nosti kissan pöydälle toteamalla ettei minua ole, koska minua ei löydy Enirosta.

Tämän keskustelun tasop laskee huimasti, jos Rytilä otetaan mukaan jankkamaan siitä ettei minua löydy Eniron hakupalvelusta.

Nyt on kyse selkeästi suuremmasta asiasta, siis siitä missä määrin netti ja todellisuus eroavat toisistaan, ja kumman rooli on muodostumassa hallitsevaksi.

U"skokaa tai älkää;, sillä on suunnattoman suuri merkitys jo nyt, tulevaisuudesta puhumattakaan.

Nyt käytetään jo termiä datajournalismi. Maailmankuvaamme muokkaa yhä enemmän datajournalismi, jonka perusteista 99 % lukijoista ei tiedä mitään."

 

Olisi ollut hauska kommentoida, mutta se ei käy koska olet bannannut minut.

Olen myös ollut viime vuorokauden SwissShield-kankaan suojassa. Voin paremmin täällä Mäntsälän Soukkion metsässä vaikka bloggaaminen aiheuttaa minulle oireita. On tämä sen verran koukuttavaa touhua...

 

Niin, ja muistutan vielä että minä olen elävä ihminen ja taustani on helposti tarkastettavissa.

 

Hannu Rytilä

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Pertti Metsä

Hyvä että rentoutuminen metsässä auttaa. Mutta älähän liikaa kuluta akkuja tähän bloggaamiseen nyt, jätä se siihen saakka, kunnes tulet takaisin kaupunkiin.

Hannu Rytilä

Auton moottori on päällä. Kyllä minulla sähköä riittää. Bitti kulkee miniläppärillä ja 3G-reitittimellä. Itseni olen suojannut SwissShield-kankaalla. Täällä on parempi olla kuin Helsingin Siltamäessä, jossa asun vielä jonkin aikaa. Toisin on teillä muilla jotka ette vielä ymmärrä suojata itseänne RF-säteilyltä. Kun aikanaan ymmärrätte niin tulkaa kysymään minulta.

Pertti Metsä

Entäs tämä kylmyys? Ehkä nyt et viikkoja metsässä olisi. Peseytyäkkin varmaan pitäisi. Jos nyt ajaisit vaan kotiisi yöksi.

Hannu Rytilä

Pari päivää pärjää peseytymättä mainiosti. Huomenna on perjantainen sählymatsi Puistolan kirkossa miuden kristittyjen miesten kanssa ja sitten taas pääsee suihkuun.

On hienoa että vain Mustanaamio kommentoi blogeihini. Yleensä muutkin ovat kommentoineet. Otan tietysti tämän blogiketjun talteen, koska et pysty huijaamaan minua. HUUSKO.

Pertti Metsä

Huusko nukkuu sängyssään, ja varmaan toivoo että sinäkin sinne raahautuisit. Omaasi totta kai. Mutta hyvä että on sählyä tiedossa.

Pysyttelehän lämpimämänä.

Hannu Rytilä

Pertti Mustanaamio.

Bloggaaminen on hauskaa, mutta nyt riittää tältä illalta eli hyvää yötä.

Hannu Rytilä

Lainaus Pekka Siikalan blogista:

"Jospa hetkeksi suhtaudumme asiaan vakavasti. Nettiä pidetään lähes jumalan sanan veroisena totuutena. Kuitenkin netti on tursollaan vanhentunutta ja väärää tietoa.

Kun kimppuusi käydään vanhentuneella tiedolla ja puolustaudut, niin hyökkääjät ihmettelevät miksi et ole poistanut vanhentuneita tietoja netistä."

Pekka.

Et sitten viitsinyt oikaista tietoja. Oma sähköpostiosoitteeni ja puhelinnumeroni oli julkisena omassa blogissani.

Sain varoituksen toimitukselta vain olemalla rehellinen. Jos minun blogini bannataan tällä perusteella, voi US-blogeihin ilmestyä uusia kirjoittajia esimerkiksi nimillä Pekka Ahvenla, Pekka Tonnikalala, Pekka Kultakalala tms. Kyllä maailmassa nimiä ja nimimerkkejä riittää.
Jotkut kirjoittavat omalla nimellään.

Toimitus. Ei kannattaisi bannata minua, koska olen elävä ihminen.
Jos bannaatte, tajuatteko edes mitä olette tehnyt?

Hannu Rytilä

Jouni Haimi

Jos toimitus bannaa hannun niin entäs sitten? meneekö siinä jotain hyvää? jokainen voi tehdä johtiopäätöksensä ihan ite,

Hannu Rytilä

Kyse ei ole minun hyvyydestä vaan siitä että jos minä niin sitten kuka tahansa. Markus Lehtipuu bannattiin mielestäni aiheetta.

Jouni Haimi

No jaa tuostakin voi olla montaa mieltä ....

tapio oksanen

"Toimitus. Ei kannattaisi bannata minua, koska olen elävä ihminen.
Jos bannaatte, tajuatteko edes mitä olette tehnyt?"

Toimitus tekisi erinomaisen työn, jolla keskustelua saataisiin sujuvammaksi änkkäämisen, jankkaamisen ja "kukamissä asuuu, millonkin ja millä asumistyylillä", keskustelun sijaan.

Simo Leppä

Tapio.

Sinä itse olet arvostellut kerrostalo-asujia melkeimpä häviäjiksi, joten älä selitä.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Pekka Silvola ja Kalervo Siikala opettivat Sirola-opistossa, joten eiköhän Pekka Siikala ollut mukana Ahti Karjalaisen vallankaappaushankkeessa. Siika on mainio kala, mutta sii-kala on pintavesien sintti. Kun se näkee madon, sitä ei kiinnosta mikään muu.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Eikös Pekka Siikalalla ole nettihenkkarit käytössä? Case closed.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

I have the right to appeal. Onhan kirjoittaja elävä ihminen ilman Nettihenkkareitakin. Kun jutut loppuvat on syytä huoleen.

Toimituksen poiminnat