Hannu Rytilä

Nuorten aikuisten masennus räjähtänyt käsistä! -Tässä syy

Linkki tämänpäiväiseen uutiseen:

 

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/10/1401253/suomessa-jaa-elakkeelle-viisi-nuorta-joka-paiva

 

On vihdoin aika tunnustaa mikä nämä nuoret sairastuttaa. Se on yletön langattoman teknologian käyttö ja siitä aiheutuvat moninaiset oireyhtymät. Mikroaaltosyndrooma sairastuttaa perusterveen ihmisen 10-20 vuodessa. Lue lisää:

 

http://pcasentaja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/48514-radiosateily-sairastuttaa

 

Aihe on niin järkyttävän totta että sen uskominen vaatii koko maailmankuvan uudelleen arviointia. Kieltoreaktioita tulee esiintymään. Olen itsekin kokenut sen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Hannu Rytilä

Poistan idioottikommentit samantien.

Monet sairastuneet saattavat saada täältä vastauksen oireilleen. Ihmisten ei kuulu olla toimintakyvyttömiä parhaassa iässään.

Hannu

Vilho Juntunen

Rytilä! Mikä oli idioottimaista kommentissani kun poistit sen?
Tämä oli kommenttini.

Nuorten masennusta aiheuttaa ennen kaikkea tulevaisuuden näköalattomuus.
- työttömyys
- luonnon saastuminen
- jatkuvan taloudellisen kasvun mantra - kapitalismi
- sodat

Hannu Rytilä

Ei ollut idioottimaista mutta ohjasit aihetta sivuraiteelle.
Tämän kommenttisi annan olla.

Käyttäjän nilsaslak kuva
Jukka Kaulanen

Päiväkodeissa lapsille opetetaan täysin väärä kuva jo kadonneesta hyvinvointivaltiosta ja sitten nämä eivät selviäkään reaalimaailmassa.

Ajoittainen masennus kuuluu jokaisen ihmisen elämään, mutta nyt tavallista pahemmasta maanantaista pääsee suoraan eläkkeelle! Ja valtava enemmistö noista nuorena eläköityvistä taitaa olla naisia, joten ei säteilyt mitään selitä.

Nuo naiset sairastuisivat myöhemmin kuitenkin työpaikan homeongelmasta, joten siellä tilastot kaunistuvat samassa suhteessa.

Hannu Rytilä

>Ja valtava enemmistö noista nuorena eläköityvistä taitaa olla naisia, joten ei säteilyt mitään selitä.>

Se juuri selittää. Naiset käyttävät *paljon* enemmän kännykkää juoruilemiseen kuin miehet. Siispä he myös sairastuvat nopeammin.

Käyttäjän miljasaresvaara kuva
Milja Saresvaara

Mitähän sitten jos tällainen teoria säteilystä pitää paikkansa, jos tekee hommia koneella ja täytyy liikkua, eli vähän pakko käyttää esim. mokkulaa, - ja muutenkin, eikös tuollaista säteilyä ole melko paljon vähän joka paikassa nykyään..

Hannu Rytilä

Mokkulan säteilyä kroppaan voi vähentää käyttämällä USB-jatkojohtoa ja viemällä mokkula sitä kautta kauemmaksi kehosta. Vie mokkula tällä tavalla vaikka ikkunan viereen, yhteyskin toimii paremmin!

"eikös tuollaista säteilyä ole melko paljon vähän joka paikassa nykyään.."

Säteilyä on joka paikassa. Kuitenkin jo koulun fysiikantunnilla opetettiin: Säteilyn voimakkuus heikkenee etäisyyden neliössä. Siis: säteilevät laitteet on vietävä mahdollisimman kauaksi elävästä kudoksesta = sinusta.

Sama koskee kännykkää. Älä pistä sitä korvallesi vaan hanki hands-free laite ja käytä sitä, vaikka se onkin hankala. Teko palkitaan myöhemmin vaikka et tiedä sitä vielä.

Käyttäjän miljasaresvaara kuva
Milja Saresvaara

Ok, joo, itse olen juuri sellainen jolla hommat+vapaa-aika tulee helposti oltua tuntikausia päivittäin koneen äärellä ..Tosiaan, en sano, etteikö voisi olla perääkin tässä teoriassasi jossain määrin ainakin, ainakaan ei ole toisin todistettu vedenpitävästi mielestäni missään - emmehän kai ole olleetkaan tässä määrin tällaisten tietokoneiden, matkapuhelinten ym. vaikutuksessa, kuin viimeiset, hmm, toistakymmentä vuotta. Ja lapsillahan on kännykät ja tietokoneet jo pienestä pitäen.

Ainakin epäilen että jonkinlainen säteily jotenkin vaikuttaa ehkä - ystäväni kertoi, että vanhemmat nmt-puhelimet aiheutti päänsärkyä ihan enenevästi puhelun edetessä (mitä hänelle ei nykypuhelimet kyllääkään tee, tosin ei puhu paljoa puh.)..uskon ystävääni, se mies kun ei usko mihinkään "humpuukiin" yhtään, eikä ns. "pienistä vikise":)..

Hannu Rytilä

Milja,

Näin se menee. Jos vähän jokaisella on joku tuttu tai itse oirehtii, se tarkoittaa että koko kansakunta ja sitä kautta koko tätä teknologiaa käyttävä maapallon väestö sairastelee ennemmin tai myöhemmin. Oireet pahenevat pikku hiljaa. Kannattaisiko reagoida ennen kuin on liian myöhäistä? Nyt ollaan vasta alkuvaiheessa sairastumisista. Lääkärit ovat vielä ns. hoo-moilasena. Masennuslääkkeitä he kyllä osaavat kirjoittaa.

Lääkkeet eivät poista taudin syytä. Katso siis johdantokirjoitukseni linkki toiseen blogiini "Radiosäteily sairastuttaa", joka on jo vuoden vanha. Ilmiö pahenee pikku hiljaa. Kohta kukaan ei muista, millaista on kirkas elämä kun radioaallot aiheuttavat pysyvän "aivosumu" tilanteen meille kaikille. Nuori väestönosa ei edes osaa erottaa normaalia ajattelua aivosumusta, koska heillä ei ole kokemusta siitä. Heitä on säteilytetty jo koko heidän elämänsä ajan. Minulla 5-kymppisellä on myös toisenlaisia kokemuksia.

Aika rankka näkemys, eikös?

Hannu Rytilä

"jos tällainen teoria säteilystä pitää paikkansa"

Ei tämä ole mitään teoriaa, vaan käytäntöä. STUK:n sivuilta voit lukea samat asiat vähän pehmennettyinä. Kansalaiset on pidetty säteilyn vaarallisuudelta pimitettyinä. Tämä on terveyshaitta, joka koskee minua ja sinua!

Käyttäjän miljasaresvaara kuva
Milja Saresvaara

Joo, asia on minullekkin uudehko, mutta vilkaisin tuon linkittämäsi bloggauksen kommentteineen. On varsin tökeröä ja typerää, että lääkärit ja sen sellainen terveyshenkilökunta suhtautuu jollain "heh heh"-kuittauksilla tai jopa mielenterveyden epäilyllä asiaan - juuri heidänlaistensahan pitäisi suhtautua avoimesti ja kiihkottoman tieteellisesti lähestyen asiaan, katsoa miten tämä ihmisiin vaikuttaa ja mikä on totuus. Kun eihän tähän tarvi suhtautua myöskään minään fooliohattujen rakenteluna tai linnottautua pysyvästi kämppään "säteilyltä suojiin":), vaan ihan siten mikä totuus on. Koska, kuten sanottua, näin paljoa kuin nykyään ei olla taidettu altistua näin paljolle, jatkuvasti tämän nyky-sorttista säteilyä.

Hannu Rytilä

Juju on se, että meidän tulee opetella tulemaan toimeen tämän tekniikan kanssa. Otetaan hyödyt, mutta vältetään haitat. Mielestäni minulla on saumaa nyt kun olen harjoitellut tämä aiheen kanssa. En vihaa tekniikkaa, koska saan leipäni siitä mutta en rakastakaan, koska se on sairastuttanut minut. Yritän tässä valistaa lähimmäisiäni, ja tämä Uuden Suomen Puheenvuoro on mitä mainioin paikka tehdä se!

Välitä linkkiä kavereillesi myös, aihe koskettaa heitäkin!

Hannu

Hannu Rytilä

Milja,

Olen tutustunut ihmisiin jotka asuvat metsässä, eivätkä koskaan tule sieltä pois. Et tapaa heitä baareissa koska he asuvat metsässä, radiokenttien ulottumattomissa. He elävät toisenlaista 1800-luvun elämää. Yllättäen se onkin parempaa elämää kuin mikroaaltojen saastuttama IT-elämä. Itse vasta harjoittelen nykyelämästä luopumisesta. Se on pitkä prosessi.

Roni Huhta

Jos Rytilä on oikeassa niin mikroaaltosyndroomasta kärsivät ovat aiheuttaneet lääkäreille akuutin ylettömyyden kärsivistä, ilman mitään järkevää syytä, ja sittemmin kun lainsäädäntöä on ns. "katsastettu" uudestaan niin oikeat avun tarvitsijat ovat sivuutettu siinä samassa. Joka taas kasaa ongelmaa entisestään.

Tosin, anteeksi jääräpäisyyteni, mutta vielä kuitenkin skeptinen.

Hannu Rytilä

Kyse ei ole siitä olenko oikeassa vaan siitä, että ihmiskunnan terveyttä ollaan rapauttamassa ja siitä tulee tiedottaa. Siksi tämä blogi on avattu.

Toimituksen poiminnat