Hannu Rytilä

Pekka Siikala on kadonnut US-blogeista

Tietääkö joku mihin hän on kadonnut? Ei sillä että kaipaisin häntä erityisesti, paninpahan vaan merkille.

 

Onneksi Markus on taas luonamme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Kalle Kuusivuori

Vajaa neljä vuottahan Pekka jaksoi leikkiä täällä. Kävikö leikki sitten jo työstä ja päätti jättäytyä eläkkeelle.

Käyttäjän mctimo kuva
Timo Korpelainen

Joku on ehkä pissinyt Peksun vihtaan, mutta kyllä Hän palaa takaisin kunhan käry on laantunut.

Ja sitten Hän iskee kuin miljoona volttia.

Vaviskaa moukat!

Hannu Rytilä
Janne Virtanen

Täältä on lähtrnyt myös paljon muitakin kirjottajia lipettiin....Muuten oletkos ajatellut vaihtaa nimeä vaikka RYTTYLÄ ksi??

Hannu Rytilä

Miksi minä vaihtaisin nimeäni...

Eikä ole bannattu vielä paitsi Pekan toimesta vähäksi aikaa.

Käyttäjän hanante kuva
Hannu Kärkkäinen

Kyllä Pekka kommentoi yhtä kirjoitustani eilen tai toissapäivänä, asiallisesti.

t. piiroinen

Me wanhan polven US-puheenvuorolaiset muistamme että Pekka - kuten Esakin - välillä poistuu, mutta aina palaa. Siikala taisi viime kevätkesällä pitää täältä jopa useamman viikon tauon.

Sinänsä hassu blogin aihe, ja suoraan listaykköseksi. omg ja lol :)

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

On se vaan melkonen blogistimestari tuo Siikalan Pekka, kun vetää bloggaamaan ja kommentoimaan vaikka nurkan takaa.

Käyttäjän Fly kuva
Heikki Kärpänen

"Me wanhan polven US-puheenvuorolaiset muistamme että Pekka - kuten Esakin - välillä poistuu, mutta aina palaa."

Molemmat samanlaisia pellejä, jotka eivät pysty pitämään lupauksiaan.

Timo Suomalainen

Pekka Siikalan ja Tapio Oksasen poistuminen blogi-kirjoittajien joukosta nostaisi Usarin tasoa yleisen arvonlisäprosentin verran - siis noin 23%. Em. bloggaajien kannattaisi vetää tästä omat johtopäätökset, jos Huusko ei sitä ymmärrä.

seppo kirnu

Kikkelis kokkelis. Ihmiset nyt saavat tehdä mitä lystäävät. Vaikka olla olematta usarissa.

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Satuin olemaan se henkilö, joka kyseenalaistavalla kommentillani iskin viimeisen naulan Siikalan US-arkkuun. Siis tällä kertaa. Yleensä nämä lopettajat kuitenkin tuppaavat jonkin ajan kuluttua palaamaan.

Hatunnosto Siikalalle, jos hän todella tällä kertaa pitää sanansa ja lopetti oikeasti. Vaatii nimittäin kanttia ja miestä pitää sanansa. Ei monelta ole onnistunut.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Ja Siikalakin on uhonnut lopettavansa ja kuitenkin palannut ainakin neljä kertaa. Yleensäkin ne henkilöt, jotka kovimpaan ääneen julistavat lopettavansa, ovat niitä, jotka eivät koskaan lopeta. Tosin tällä kertaa en muista lukeneeni Siikalalta mitään tulikivenkatkuista lopetusjulistusta, joten nyt hän saattaa oikeasti lopettaakin.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Minä muistan neljä kertaa, joten olisikohan totuus sitten 2-3 kertaa. Joka tapauksessa ainakin enemmän kuin vain kerran. Harmi, etten tullut ottaneeksi niitä lopetusuhkauksia talteen. Tapanasi kun on hävittää todisteet aina säännöllisin väliajoin, niin asiaa ei enää saa mistään tarkistettua. Tai ehkä saisi, mutta se olisi niin työlästä, etten taida viitsiä.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Kuten sanoin, kyllähän ne kirjoitukset varmaan löydettävissä olisivat, mutta vaatisi niin paljon työtä, etten tässä tapauksessa jaksa vaivautua. Eikä se muuten sanottu ole, että mitään edes löytyisi. Googlen välimuistista tiedot saa ainakin halutessaan pois ja Google taitaa itsekin tyhjennellä välimuistiaan tietyin väliajoin. Muitakin verkon sisältöä tallentavia palveluita toki löytyy vaikka miten paljon, mutta on sitten ihan arpapeliä, että ovatko ne sattuneet tallentamaan juuri sillä hetkellä kun etsitty kirjoitus on ollut jaossa.

Termiä "todistusaineisto" voi käyttää myös väitteen todistamisesta. Ei se välttämättä liity pelkästään rikoksiin. Kirjoituksen poistamismahdollisuus ei liity mitenkään sen paremmin KGB:hen kuin yhteiskuntaankaan. Kyseessä on yksittäisen blogipalvelun ominaisuus. Kirjoituksia joko voi poistaa tai sitten ei. Se on blogipalvelun omistajan päätettävissä.

Siihen en osaa ottaa kantaa, että onko poiston salliminen parempi kuin sen kieltäminen. Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Hyvä puoli poiston estossa on tietenkin se, että tämmöiset "sanoitpas" "enpäs sanonut" -kiistatilanteet ovat helposti ratkaistavissa. Toisaalta, jos poisto estetään, niin blogeihin kertyy valtavasti vanhentunutta asiaa, jolla ei kukaan enää tee yhtään mitään. Jätän tämän kysymyksen blogipalvelun omistajan ratkaistavaksi.

Arko Oksanen

"Ja Siikalakin on uhonnut lopettavansa ja kuitenkin palannut ainakin neljä kertaa."

Näinhän se asia on, mutta puheenvuoro on Siikalalle kuin huumetta eikä hän malta pysyä poissa. Nytkin Siikala poistui "tason laskun ja muiden tyhmyyden vuoksi" mutta kuitenkin on pakko pyöriä palstalla kommentoimassa, koska ei muutakaan elämää tunnu eläkeläisellä olevan. Eiköhän se Siikalan comeback tule taas muutaman viikon sisällä luonnollisesti perussuomalaisia koskevan haukkumiskirjoituksen myötä.

seppo kirnu

Muistakaa nyt arvon blogistit, kirjailijat ja valittajat, että kaikenlaista muutakin tekemistä on maalimassa onneksi.

ELi jos joku nyt täältä katoaa niin, eiköhän kyse ole omasta halusta ennen mustia autoja.

Itsekin katoan täältä viimeistään vappuna, enkä palaa ennen syksyä, ellei taivaalta tule putkeen vettä koko kesää. Tästä varmasti ainakin eräät uskovaiset ovat tyytyväisiä.

Heippa.

Ilkka Järvelä

Pekka Siikala julisteli viikko-pari sitten että lopettaa US Puheenvuorossa ja Vapaavuorossa kirjoittelun kunhan ensin seurasi Vapaavuorossa jonkin rallikilpailun loppuun kun oli aiheesta avannut oman blogin. No se kisa loppui ja niinpä Siikalan piti ilmoituksensa mukaan lopettaa.

Tiesin että niin ei käy ja olin oikeassa. Koska Pekka ei moiseen pysty. Sananlasku kuuluu "ennen mies maansa myö kun sanansa syö". Katainen tekee molemmat, Pekka ilmeisesti vain jälkimmäisen.

Käyttäjän salvator kuva
Elo Kemppainen

Olen parin vuoden aikana tullut huomaamaan, etteivät kommentoijat lue Siikalan blogeja, vaan lähinnä blogiotsakkeen alta heittävät kirjoittajalle, joko henkilöön tai muihin Siikalan arvomaailmoihin liittyviin asioihin, pieniä ja vähän isompiakin herjoja.

Juuri näitä heittoja US:n kävijät lukevat ja siksi Siikalan blogit ovat suosituimpien listalla.

Olen itsekin syyllistynyt kerran pari väittelyyn ja pieneen herjaan, sillä edellytyksin, että sain pyynnön pysytellä poissa Pekka Siikalan blogimerkinnöiden kommentoinnista.

Joni Wallen

Elämän laki: Jostain, kun luovutaan, jotain tulee tilalle :)

seppo kirnu

Vieläkö te jauhatte Siikalan menoista?

No jauhetaan.

Ehkä hää on valmistamassa siikaa kermahauteessa? Voisiko tämä olla mahdollista?

Kaisa Pispala

Sikala on tutkimassa rikoksista raskainta, eli tapio oksasen identiteettivarkautta. Tapiohan sanoi laittavansa kovimmat tekijät asialle.

Kalle Kuusivuori

Silti se Arko on vaan vapaana. Jopa tässä ketjussa.

seppo kirnu

Kovin luu - Siikala - hohheh heo di hhoo!

Toimituksen poiminnat